Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging

U kan hier terecht voor een gepersonaliseerde behandeling afgestemd op uw huid en behoefte met exclusieve producten van Sothys, Klapp & Body&Bess.

 

Mini Hydra Boost 45min.

Voor wie weinig tijd heeft en snel resultaat wenst. Uw huid voelt weer zacht en soepel aan.

 

Basis 60min.

Een behandeling op maat met de producten van Body&Bess, ook geschikt voor de gevoelige huid. Ga voor een frambooszacht gevoel.

 

Acné 40min.

Voor de probleemhuid. De huid wordt weer gezond, helder en ontdaan van onzuiverheden.

 

SOTHYS

 

Seizoen 60min.

Een behandelingsconcept dat het ritme van de seizoenen volgt. Stralend effect en energie voor de behandeling lente/zomer, comfort en voeding voor de behandeling herfst/winter!

 

Hydra 3Ha 75min.

Een uniek hydraterende behandeling op basis van een drievoudig hyaluronzuur. Uw huid zal er voller en jonger uitzien.

3 doeleinden: herstellen, reactiveren, regenereren.

 

Jeunesse 75min.

Een echte verjongingskuur voor uw huid. Win tot 6 jaar in 3 behandelingen. Reeds na 1 behandeling zichtbaar resultaat.

 

Energie 75min.

Deze behandeling is een echte booster op basis van het unieke bestanddeel eleuteroccus, oftewel Siberische ginseng. Het gelaat gaat stralen, krijgt een frissere teint en voelt weer glad aan. Zeer aan te raden bij een doffe huid, rokershuid en rijpere huiden die nog steeds vet aanvoelen

 

Eau thermale Spa 60min.

Een verzorging specifiek gericht op de meest gevoelige huiden, parfumvrij en hypoallergeen. Na de behandeling voelt de huid gekalmeerd en comfortabel aan.

 

KLAPP

 

Vitamine A Retinol 75min.

Intensief anti-rimpelprogramma op basis van retinol. Deze behandeling stimuleert de bloeddoorstroming van de huid. Uitermate geschikt in de wintermaanden.

 

Hyaluron infusion 75min.

Een echt wonderwapen om de huid van hyaluronzuur te voorzien. De huid wordt soepel en elastisch. Ongewenste lijnen en fijne rimpels worden verminderd.

 

ASA Peel 75min.

Zeer intensieve behandeling op basis van een hoge concentratie fruitzuren. Zeer effectief om de huidstructuur te verfijnen, verbleken van pigmentvlekken, vervagen van littekens en rimpels. Uw huid krijgt een nieuw leven.

Klik hier voor de prijzen

Copyright © All Rights Reserved